Optiek Saey BVBA
Otegemstraat 86 8550 Zwevegem    056 75 57 66    info@optieksaey.be
Di - Vr: 9u to 12u & 14u tot 18u30 | Za: 9u tot 12u & 14u - 17u | Ma, Zo: gesloten
Producten
brilglazen

Brillenglazen van gegarandeerde kwaliteit 
Voor een perfecte bril zijn kwalitatieve brillenglazen essentieel. Daarom vindt u bij Optiek Saey gegarandeerd de glazen die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. Dankzij ons eigen atelier met de zeer geavanceerde machines kunnen we bovendien een professionele service bieden. U profiteert bij ons ook van een garantie van twee jaar! 

Helemaal op uw ogen afgestemd 
Hebt u een bril nodig voor dichtbij of ver? Zijn multifocale glazen de beste keuze? Of kiest u beter voor computerglazen waarmee u net iets verder ziet dan met een leesbril? Bij Optiek Saey helpen we u graag. We doen de nodige metingen en passen de glazen volledig aan uw noden en wensen aan. Ook zeer dunne glazen zijn perfect mogelijk. In ons eigen atelier kunnen we de glazen zelf perfect op uw ogen afstellen. Met een snelle service als resultaat! 

i.Terminal® 2 - de sleutel tot succes met precisie brillenglazen 
Met i.Terminal® 2 behoren handmatige metingen tot het verleden. Door zijn precieze pasvormmetingen, levert de i.Terminal® 2 de sleutel tot optimale prestaties van precisie brillenglazen. Het toestel meet alle parameters op een snelle, makkelijke en correcte manier. Door deze uiterst professionele manier van werken, geeft u de ondersteuning die hedendaagse op maat gemaakte glazen nodig hebben en die u verdient. Ook het analyseren en verwerken van de resultaten is gebruiksvriendelijker dan ooit dankzij de nieuwe intuïtieve software. Met zijn bereik van 120 tot 208 cm kunnen zowel groot als klein moeiteloos opgemeten worden. Als winnaar van de Product Design Award 2011 verlegt de i.Terminal® 2 zijn elan van enkel toptechnologie tot toptechnologie in combinatie met topdesign! 

Zeiss Multifocaal Precision Superb 
Technologie aangepast aan onze anatomie: het moment waarop uw brillenglazen de perfecte match voor uw gezicht vormen, Zeiss introduceert de Facefit technologie. Het optimaliseert kijkzones op basis van gegevens met betrekking tot het montuur, de oogpositie en de positie van de bril op de neus en oren. Met deze nauwkeurige informatie worden de kijkzones geoptimaliseerd en kan het 3D-zichtpotentieel volledig benut worden. 

Foto onder: Zelfde bril, 2 verschillende gezichtsvormen 

Zeiss Multifocaal Individual 2 
Specifieke bezigheden vragen om oplossingen op maat. Geen enkele persoon is hetzelfde, stijl en visuele voorkeur zijn nauw verbonden met hun manier van leven. Een multifocaal brillenglas dient niet alleen aangepast worden aan de fysiologie van de drager, maar ook aan hun dagelijkse bezigheden. Zo biedt de Individual Fit technologie keuze uit 3 verschillenden designs om te beantwoorden aan de behoeften van de dragers: Near: geoptimaliseerd om langdurig nabij te kijken Intermediate: spciaal voor dynamische activiteiten, ook op middellange afstand. Balaced: ontwerp voor allerhande activiteiten, goed evenwicht tussen de kijkzones 

Aangezien het bekend is dat de pupillen veranderen bij verschillenden lichtomstandigheden, houdt de nieuwe Luminance Design Technologie ook rekening met een gemiddelde pupilgrootte van 3,3mm. Het glas wordt in een bundel berekend, voor een natuurlijke simulatie van het licht. 

NevaMax UV 
We kennen allemaal de gevaren van UV voor onze huid. Daarvoor gebruiken we een zonnecrème. Als specialisten in de oogzorg is het onze taak om u te waarschuwen voor de gevaren van UV voor uw ogen. Op directe of ondirecte manier worden onze ogen dagelijks blootgesteld aan UV. Nu is er een brillenglas op de markt die uw ogen een bescherming geeft met een factor van SPF 25. Dit betekent dat uw ogen 25 keer beter beschermd worden dan zonder bril. Naast bescherming voor de zon, blijven ook de andere voordelen van de Neva Max ontspiegeling behouden: antireflecterend, kraswerend, vuil- en waterafstotend én antistatisch. Bovendien biedt Neva Max UV u een garantie van 3 jaar. 

Neva Max Secret 
Karakteriserend voor de meeste ontspiegelde brillenglazen is de lichtgroene reflexkleur die vooral zichtbaar is onder bepaalde kunstlichten. Met Neva Max Secret is het brillenglas perfect kleurloos en transparant, wat u een volledige vrijheid geeft in de keuze van uw montuur. Uw glazen zijn discreet en u blijft de gewenste elegantie uitstralen, onafhankelijk van de lichtinval. 

Computerglazen 
Meer en meer wordt het belangrijk een comfortabel kijkcomfort te hebben op een specifieke afstand, voornamelijk tussenafstand. Denkt u maar aan het werk op computer. De kijkafstanden wisselen voortdurend van beeldscherm, toetsenbord en bijhorende tekst-en/of cijfermateriaal. Ook bij huishoudelijk werk wisselt men van bv. de ingrediënten op de verpakking tot het lezen van de recepten en het koken zelf. Andere specifieke hobby's met daarbijhorende werkafstanden zijn bv: muzikanten met lezen van partituren, schilderen, knutselen... 

Is uw gezichtsvermogen onvoldoende toereikend, kan u een verkrampte lichaamshouding aannemen, wat uw ergonomische situatie niet ten goede komt en bijgevolg fysieke klachten kan teweeg brengen. X aantal uren voor PC is vermoeiend en belastend, maar de juiste brilglazen kunnen u hierbij wel helpen. 

Wij nemen graag de tijd om u het juiste advies te geven en om na te gaan wat uw specifieke noden zijn. Daarom werken wij vooral op afspraak. 

Hi-curve geslepen glazen 
U wenst een nieuwe zonnebril op sterkte. Een bril waarmee u goed ver kan zien, bv met de auto rijden. Of een bril waarmee u ook kan lezen in de zon. Met onze geavanceerde machines kunnen wij zelfs sterk gekromde glazen in uw favoriete montuur slijpen.

Meer info?

Bel ons op 056 75 57 66 voor een afspraak zodat wij alle tijd kunnen nemen voor u.

Optiek Saey
Otegemstraat 86
8550 Zwevegem
T 056 75 57 66
Website door iDel
Vandaag zijn we gesloten.